Hírek, újdonságok

Nehéz teher emelése

Egy szerkezet mozgatása teljes kontrollt igényel a szerkezetben indukálódott mechanikai igénybevételek fölött, a művelet megkezdésétől annak befejezéséig. A Freyssinet és a Hebetec Engineering egy speciális emelőberendezés családot fejlesztett ki, valósidejű vezérléssel és precízióval, ami lehetővé teszi a legszigorúbb követelmények kielégítését az emelési pontokon fellépő reakciók és elmozdulások kezelése vonatkozásában. A pászmákkal való emelés felhasználható szinte bármely teher emelésére, illetve süllyesztésére, tekintet nélkül annak magasságára.

A rendszer moduláris felépítésű, emelők és emelőkábeleknek a szükséges számú ponton való felszereléséből áll. Ezt követően az összes emelőt egyidejűleg működtetik és folyamatosan figyelik. Minden egyes kábel párhuzamos, nagyszilárdságú acélpászma kötegből áll, melyek száma a kívánt teherbírásnak megfelelően változik.

Fentiektől jóval egyszerűbb technológiával hidak emelését is el tudjuk végezni hidraulikus sajtókkal, melyre hídemelési technológiai tervet és leírást is biztosítunk Partnereink kérésére.