Pannon-Freyssinet Kft.

 • Szakterületeink:

  Szakterületeink:

  - hídépítés, hídtartozékok - mérnöki műtárgyak - mélyépítés - szerkezetek javítása, megerősítése

  Bővebben
 • Utófeszítés

  Utófeszítés

  - Gerenda utófeszítés - Lemez utófeszítés - Híd utófeszítés - Szerkezetmegerősítés utófeszítéssel - Utófeszítés feszített rúddal

  Bővebben
 • Gyártás és beépítés

  Gyártás és beépítés

  - ferdekábeles rendszerek - saru szerkezetek - dilatációs szerkezetek - földrengés csillapító eszközök

  Bővebben
 • Szerkezetek javítása és megerősítése

  Szerkezetek javítása és megerősítése

  - utófeszítés - szénszálas lamella - lőtt beton technológia - rezgéselnyelő eszközök

  Bővebben
 • Hídépítési technológiák

  Hídépítési technológiák

  - konzolos hídépítés - hídtolás tolócsőrrel és árboccal - zsaluzó kocsikkal - autoripage, autofoncage - hídemelések

  Tovább
 • Talajhorgonyok, támfalak:

  Talajhorgonyok, támfalak:

  - feszítőkábel és rúd horgonyok - ideiglenes és állandó talajhorgonyok - támfal rendszerek

Küldetés, jövőkép, értékek

Küldetésünk:

Sustanable technology - Fenntartható technológia. Mottónk kifejezi elkötelezettségünket az iránt, hogy ügyfeleink számára olyan hosszú távú és kiváló minőségű megoldásokat nyújtsunk, amelyek tiszteletben tartják az igényeiket, továbbá dolgozóink számára olyan környezetet biztosítsunk, ahol a munkabiztonság és a kockázatkezelés állandó, elsőrendű szempont. Elsődleges fontosságú számunkra ügyfeleink elégedettsége, dolgozóink egészségvédelme és biztonsága, környezetünk védelme.

Fentiek elérése érdekében három évente új programot határozunk meg. Jelenlegi programunk címe „EXCELLENT 6”, amelyről lentebb olvashatnak.

A Freyssinet cégcsoport részeként mind az egész világra kiterjedően, mind az egyes telephelyeinken elősegítjük a kreativitást, az innovációt és a minőséget. Ezen filozófia birtokában a Freyssinet cégcsoportnak sikerül életben tartania alapítója, a feltaláló Eugene Freyssinet szellemét.

Jövőképünk:

Jövőképünk az, hogy a magyar piacon ügyfeleink számára a legjobb választássá, a régióban pedig értéket képviselő versenytárssá váljunk szakterületünkön belül, erős csoportszellemnek, hatékony vezetésnek és a legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően.

Értékeink:

Biztonság - "Baleset nélkül" cégpolitikánk értelmében minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy dolgozóink számára megfelelő munkafeltételeket biztosítsunk, ugyanakkor szem előtt tartjuk azt a célt is, hogy a legmegfelelőbb eredményeket nyújtsuk mind megrendelőink, mind a végfelhasználók számára.

Átláthatóság – Az a tény, hogy a javításra szoruló területekre összpontosítunk, és hogy együtt keressük az előrehaladáshoz a legjobb megoldásokat, a legnagyobb értékünket jelenti, amely elősegíti számunkra, hogy a jövőben megkülönböztessük magunkat versenytársainktól, és amely segítséget nyújt számunkra, hogy csökkentsük kockázatainkat és növeljük nyereségességünket.

Elkötelezettség – Mindennapi tevékenységünk során arra összpontosítunk, hogy kiválóak és professzionálisak legyünk.

Stabilitás – Szüntelenül törekszünk vállalatunk lassabb ütemű, de hosszabb távú fejlődésére.

Rugalmasság – Arra törekszünk, hogy bölcs módon ötvözzük az építőipari piac igényeit partnereink igényeivel.

Nyereségesség – Műszaki és innovatív megoldásaink oly módon kerülnek kigondolásra és kiszámításra, hogy ügyfeleink számára a legkorszerűbb technológiát nyújtsák, ugyanakkor szem előtt tartjuk azt is, hogy célunk a költségek és a kivitelezési idő csökkentése, partnereink javára.