Facebook

Küldetés, jövőkép, értékek

Küldetésünk:

Sustainable technology - Fenntartható technológia. Mottónk kifejezi elkötelezettségünket az iránt, hogy ügyfeleink számára olyan hosszú távú és kiváló minőségű megoldásokat nyújtsunk, amelyek tiszteletben tartják az igényeiket, továbbá dolgozóik számára olyan környezetet biztosítanak, ahol a munkabiztonság és a kockázatkezelés állandó, elsőrendű szempont. Elsődleges fontosságú számunkra ügyfeleink elégedettsége, dolgozóink egészségvédelme és biztonsága, környezetünk védelme.

Fentiek elérése érdekében megalkottuk Munkavédelmi-, Környezetvédelmi- és Minőségi Arany szabályainkat.

A Freyssinet cégcsoport részeként az egész világra kiterjedően, és az egyes telephelyeinken támogatjuk a kreativitást, az innovációt és a minőséget. Ezen filozófia birtokában a Freyssinet cégcsoportnak sikerül életben tartania alapítója, a feltaláló Eugene Freyssinet szellemét.

Jövőképünk:

Jövőképünk az, hogy a magyar piacon ügyfeleink számára a legjobb választássá, a régióban pedig értéket képviselő versenytárssá váljunk szakterületünkön belül, erős csoportszellemnek, hatékony vezetésnek és a legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően.

Értékeink:

Biztonság - "Baleset nélkül" cégpolitikánk értelmében minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy dolgozóink számára megfelelő munkafeltételeket biztosítsunk, ugyanakkor szem előtt tartjuk azt a célt is, hogy a legmegfelelőbb eredményeket nyújtsuk mind megrendelőink, mind a végfelhasználók számára.

Átláthatóság – Az a tény, hogy a javításra szoruló területekre összpontosítunk, és hogy együtt keressük az előrehaladáshoz a legjobb megoldásokat, a legnagyobb értékünket jelenti, amely elősegíti számunkra, hogy a jövőben megkülönböztessük magunkat versenytársainktól, és amely segítséget nyújt számunkra, hogy csökkentsük kockázatainkat és növeljük hatékonyságunkat.

Elkötelezettség – Mindennapi tevékenységünk során arra összpontosítunk, hogy kiválóak és professzionálisak legyünk.

Stabilitás – Szüntelenül törekszünk vállalatunk lassabb ütemű, de hosszabb távú fejlődésére.

Rugalmasság – Ötvözzük az építőipari piac igényeit partnereink igényeivel.

Gazdaságosság – Műszaki és innovatív megoldásaink oly módon kerülnek kigondolásra és kiszámításra, hogy ügyfeleink számára a legkorszerűbb technológiát nyújtsák, ugyanakkor szem előtt tartjuk azt is, hogy a költségek és a kivitelezési idő csökkentése, partnereink javára váljon.