Facebook

Cégcsoport

VINCI cégcsoport

Az 1899-ben létrehozott VINCI cégcsoport a világ élvonalában van koncessziók és építés tekintetében. A cégcsoport közel 180 000 dolgozót alkalmaz, közel 100 országban. A mindennapi életet jobbá tevő létesítményeket tervezünk, építünk, finanszírozunk és menedzselünk: olyan rendszereket, melyekkel közlekedünk, olyan köz- és magánépületeket, melyekben élünk, illetve dolgozunk, olyan városfejlesztéseket, melyek létrehozzák, ill. továbbfejlesztik közösségeinket, valamint az emberi léthez nélkülözhetetlen víz, energia és kommunikációs hálózatokat. A társadalom fejlődését elősegítő, magánszektorba tartozó vállalatként a VINCI sikeresen ötvözi a napjaink prioritásaira irányuló üzleti összpontosítást annak megvalósításai hosszú távú fenntarthatóságával és az integrált koncessziós/építési üzleti modellel.

SOLETANCHE FREYSSINET

A Soletanche Bachy és a Freyssinet között 2008-ban létrejött társulás munkavállalási lehetőségek, specialitások és technológiák pólusát hozta létre a VINCI Constructions részlegen belül, ezáltal a világ talajokra, szerkezetekre és atomerőművekre szakosodott, élvonalbeli cégcsoportjává vált:

  • 2,2 milliárd EUR forgalom
  • 17 000 dolgozó
  • Jelenlét közel 100 országban, 5 földrészen
  • Részvétel a legnagyobb építési projektekben, szerte a világon
  • Szüntelen innováció, 1500-nál több szabadalom által oltalmazott, 350-nél is több újítással

A FREYSSINET LEÁNYVÁLLALATOK

A Freyssinet cégcsoport, amely az építési és építőmérnöki munka terén a világ élvonalában van, részt vesz szerkezetek és talajok építésében és feljavításában, atomerőművek teljes életciklusában.

Menard, Reinforced Earth és Nuvia védjegyei segítségével a cégcsoport műszaki megoldások és know-how tárházát kínálja a fenntarthatósághoz kapcsolódó fő környezetvédelmi kritériumokkal összhangban, és azon dolgozik, hogy ennek megfelelően bővítse kínálatát, elősegítve az olyan innovatív megoldások fejlesztését, amelyek megőrzik a természeti erőforrásokat és csökkentik az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását.

A Freyssinet cégcsoport, amely egyre növekvő mértékben vesz részt fenntartható fejlesztési kérdésekben, kezdeményezéseket dolgoz ki, hogy javítsa a környezetvédelmet az építési területeken, valamint, hogy erősítse társadalmi felelősséggel kapcsolatos cégpolitikáját. A Freyssinet cégcsoport - az embereket helyezve a szervezet középpontjába - ezáltal már évek óta elkötelezett aziránt, hogy aktív lépéseket tegyen a kockázatok elkerülése és a munkabiztonság növelése érdekében.

A Freyssinet az egyik leányvállalata a VINCI Construction cégnek, amely Franciaországban piacvezető, a világon pedig az egyik élvonalbeli szereplő az építőipari és az építőmérnöki tevékenységek terén.

Bővebb információért, kérjük, látogasson el a honlapra: www.freyssinet.com

Freyssinet leányvállalatok a világon több mint 60 országban: