Hírek, újdonságok

Munkák 2017-ben

2017.02.27.

Munkák 2017-ben

Cégünk nagyon jó évkezdést tudhat maga mögött.

Február közepéig már kettő nagyobb munkát is nyertünk és persze igencsak említésre méltó kisebb projektjeink is lesznek, melyeket már 2016 év végén a magunkának tudhattunk.

...

  • BUD Airport Hotel építése

A Budapest Liszt Ferenc repülőtér mellett épülő új Ibis Hotel kapcsán a Pannon Freyssinet Kft. tervezése és kivitelezése alapján történik az "U" alakú épület összekötése feszített hídakkal, valamint az előtető is monolit, feszített vasbeton lemez lesz. A munkát januárban nyertük meg a Market Építő Zrt. megrendelésében.
  • 7 sz. főút, Balatoni út, MÁV vágányok feletti híd dilatáció javítása
Új dilatációt kap a 7. számú főút, Balatoni út, MÁV vágányok feletti ívhídja 2017 tavaszán, ahova a Freyssinet által gyártott Freyssinet 3W lamellás dilatáció kerül beépítésre. Ezt a projektet már tavaly sikerült megnyernünk a Colas Hungária Zrt.-től.
  • Dél-Balaton II. vasútvonal építése
A Dél-Balaton II. ütem, Szántód-Köröshegy - Balatonszentgyörgy vasútvonal építése kapcsán a 69. számú műtárgy fazéksaruinak tervezés, gyártás és beépítését is cégünk végzi várhatóan április hónapban. Tavaly év végén kaptuk meg a munkát a Híd-Tám Kft.-től.
  • Hódmezővásárhely elkerülő építése
A Pannon Freyssinet Kft. életében kiemelkedően nagy saru- és dilatáció szerkezet tervezés, gyártás, beépítés valósul meg a Hódmezővásárhelyet elkerülő, 47. számú főút körfelüljáró építése kapcsán. Összesen 68 db fazéksaru és 14 keresztmetszetben lamellás illetve fésűs dilatációs szerkezetet kell beépítenünk. A munka várhatóan áprilisban kezdődik és kisebb megszakításokkal de az év végéig tart. A megrendelést szintén a Colas Hungária Zrt.-től kaptuk.
  • GOH felüljáró felújítása
Már tavaly megrendelésre került az A-Híd Építő Zrt. és Strabag-MML Kft. kivitelezésében zajló GOH felüljáró új dilatációs szerkezeteinek tervezése, gyártása és beépítése. A munkákat május hónapban kezdjük az I. ütemmel, majd az év végefelé várható a befejező, II. ütem beépítése.
  • Mosoni-Duna híd építése
Idén februárban sikerült megállapodnunk a Hódút Kft.-vel a nagyon izgalmasnak ígérkező Mosoni-Duna híd építése kapcsán szükséges úgynevezett 'locked coil' kábelek gyártása, beszerelése tárgyában. Összesen 68 db kábel kerül elhelyezésre az ívhídon még a szerelőtéren, majd a kész szerkezetet tolják át a Mosoni-Duna túlpartjára. A mi munkarészünk várhatóan szeptember hónapban indul.

A felsoroltakon túl még több nagyon érdekes munka van tárgyalás vagy előkészítés alatt, melyekről oldalunkon folyamatosan beszámolunk.

A már megnyert munkákat képek formájában a lenti galéria megnyitásával is megtekinthetik.

A képek forrása: google.

vissza